Wij zijn jaren actief op het gebied van linkbuilden in Vlaanderen en Nederland. Vroeger kon je met links op startpagina’s en links op linkpartner pagina’s hoger geraken binnen Google. Dit is helaas allemaal verleden tijd. Vandaag de dag is Google veel kritischer dan ooit tevoren, en de enige manier om te scoren met linkbuilding is door kwalitatieve linkbuilding toe te passen.

Welke diensten leveren wij?

Linkbuilding Vlaanderen is een concept van Seobureau, gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en Internet Marketing. Wij zorgen ervoor dat uw website interessant wordt voor Google, hierdoor stijgen uw posities binnen de Google zoeklijsten. Met onze pakketten garandeert ons team een stijging van uw website binnen de Google zoekresultaten.

Hoe pakt Linkbuilding Vlaanderen linkbuilding aan?

Neemt u een van onze linkbuilding pakketten dan bepalen we samen welke zoekwoorden het best ondersteund worden. Wij hebben absoluut geen inloggegevens van uw website nodig en we komen dus niet in de back-end van uw site. Alleen een URL van uw website is al voldoende voor ons. Hierdoor komen wij nooit in aanraking met uw bedrijfs- en/of klantengegevens en kunnen wij nooit uw website aanpassen.

Binnen ons team hebben wij tekstschrijvers die zich bezighouden met content schrijven en blogs plaatsen. Deze mensen schrijven mooie artikelen over bijvoorbeeld uw product of dienst. Deze blogs worden SEO proof geschreven en bevatten minimaal 500 woorden. In de blogs worden linkjes aangebracht naar de URL die u hoger in Google wil laten scoren.

Daarnaast ontwikkelen wij websites op maat relevant aan uw producten en diensten. Op deze websites komt de link te staan die uw zoekwoorden en website zullen ondersteunen. Hierdoor stijgen de uitgekozen zoekwoorden in de Google zoekresultaten.

De websites die we aanmaken hebben een domeinwaarde van DA 40/50 plus, een DR waarde van 30 plus en een Trust Flow van 30 plus (!), waardoor uw website veel interessanter gaat worden voor Google.  De zoekmachine verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Je bent beter met 100 links van zeer sterke websites dan een paar 1000 links van websites niet relevant en een lage waarde. Deze links brengen geen meerwaarde voor uw website.

Wat houden onze backlinks in en waarom zijn deze zo belangrijk?

Onze backlinks komen van beveiligde websites om zo spam links te voorkomen. Bovendien hoeft u nooit wat toe te voegen of te veranderen aan uw eigen website wat met onze SEO campagne te maken heeft. Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Deze links zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website heeft hoe beter. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen! 

Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof.

Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen branche gerelateerde backlinks toe aan uw website waardoor uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme.

Waarom is SEO belangrijk voor uw bedrijf?

Hoger komen in Google moet essentieel zijn voor een bedrijf. Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van Google. Voorheen bekeken mensen de advertentie pagina’s van kranten en andere niet digitale kanalen. Vandaag de dag  zijn mensen veel sneller geneigd om toch even snel hun zoekwoord door de zoekmachines van Google te halen. Meestal bekijken mensen dan alleen de eerste en soms de tweede pagina, puur omdat het anders te veel moeite kost. Want zeg nou zelf, u kijkt vaak ook niet veel verder. Wanneer uw bedrijf op de derde pagina te vinden is zullen er misschien een paar mensen op uw website klikken, maar dat is niet de ideale situatie. De ideale situatie houdt in dat wanneer mensen op Google zoeken naar een bepaald zoekwoord wat relevant is voor uw bedrijf, u dan ook bij de top van de eerste pagina hoort. Hierdoor gaan mensen uw website veel meer voorbij zien komen en krijgt u veel meer bezoekers op uw website. Uiteindelijk zou dat ervoor zorgen dat uw verkoop toeneemt. Wij kunnen voor deze ideale situatie zorgen!

Waarom werken met Linkbuilding Vlaanderen?

Wij hebben altijd een no-nonsense benadering van link building diensten gehad. Als u meer links naar uw website nodig heeft, zullen wij ze voor u krijgen. Als u meer autoriteit en zichtbaarheid in de media wilt, dan zorgen wij daarvoor. Ons team heeft meer dan een decennium aan ervaring in SEO link building, we verzorgen tevens de linkbuilding voor de klanten van heel wat SEO bedrijven in Vlaanderen en Nederland.

Ons belangrijkste doel is het genereren van meer leads en meer business voor onze klanten, en we hebben veel bewezen tactieken die ons helpen om daar te komen. En als iets niet werkt, zeggen we dat. Wij zijn merkpartners, geen ‘ja’-mannen. Linkbuilding Vlaanderen is erop gericht om het absolute maximum uit uw investering te halen – of dat nu voor een eenmalig project is of voor doorlopende linkbuildingdiensten.

Wat is kwalitatieve linkbuilding?

Google hecht nog steeds veel waarde aan backlinks maar het moet op de juiste manier gebeuren. Linkbuilding via linkruil op linkpartner pagina’s brengt echt niets op. Dagelijks lopen heel wat bedrijven in die val.

Waarom deze manier van linkbuilding niet goed werkt is vrij eenvoudig.

Google gaat de waarde van backlinks ( de linkjuice) verdelen over een pagina, als jou links tussen 10 tallen of meer links staat krijgt jou backlinks helaas geen waarde. Een linkpartner pagina staat ook vol links.  Dit is niet de manier zoals Google het vooropstelt.

Hoe moet linkbuilding dan wel ? De juiste manier is een pagina ontwikkelen met zeer sterke relevante content en daarop 1 of meerdere links plaatsen, een blog artikel op een relevante website is ook goed. Wij hebben jaren getest hoe linkbuilding het beste werkt en die manier passen wij toe voor onze klanten.

Huur ons in voor SEO & Linkbuilding

Huur ons in om uw online profiel te verhogen. Als u in online publicaties wordt vermeld, kunnen ze domeinratings hebben die hoger zijn dan 90. Onze sterke relaties en intuïtieve aanpak betekenen dat we hard werken om ervoor te zorgen dat deze publicaties teruglinken naar uw website.

De links van deze zeer gezaghebbende sites fungeren als “link juice”, of vertrouwenssignalen naar Google die uw site helpen hoger te scoren in zoekmachines. Link building heeft vele tastbare voordelen voor de SEO-campagnes van uw bedrijf, maar er zijn nog andere aanzienlijke voordelen, waaronder:

Het verhogen van uw profiel online & offline. We verhogen het profiel van uw merk met deskundig commentaar over de onderwerpen waar u graag over praat.
Backlinks van hoge kwaliteit genereren. Wij zorgen voor van hoge kwaliteit naar uw website van DA 50 + websites
Vergroot naamsbekendheid & reputatie. Genereer bekendheid in de media door ervoor te zorgen dat de naam van uw merk consequent wordt genoemd in zowel online publicaties als in gedrukte media.

Bouwen van zeer relevant verkeer. Backlinks van relevante sites betekenen zeer relevant verkeer, wat op zijn beurt leidt tot meer verkoopopbrengsten.

Waarom is linkbuilding belangrijk voor SEO?

Linkbuilding is slechts een van de vele ranking factoren die zoekmachines gebruiken – maar het is veruit een van de belangrijkste. Geen solide SEO campagne zou compleet zijn zonder een grondig onderzochte en goed geplande link building strategie. Simpel gezegd, het bouwen van links geeft zoekmachines signalen dat uw website te vertrouwen is en een gezaghebbende bron is. Hoe meer backlinks u verdient, hoe hoger uw ranking zal zijn.

Als het goed wordt gedaan, kan linkbuilding niet alleen uw rankings verbeteren en uw online verkeer doen toenemen, maar ook uw bedrijf opbouwen als een autoriteit in de industrie.

 

Hoe werken wij?

Speciaal voor onze klanten ontwikkelen wij websites op maat relevant aan de producten en diensten van de klant. Deze websites worden door ons team zelf geboost zodat ze een mooi waarde van DA 40 plus, DR 30 plus en TF 30 krijgen. De content die we schrijven op de websites is zeer relevant aan de activiteiten van onze klanten. Op de homepage van die website gaan we een link plaatsen naar de website van onze klant. Als we dus een link gaan plaatsen bijvoorbeeld met anhor tekst “Veranda kopen” zal die link op een website over veranda’s komen te staan.

Onze klant staat ook alleen op de homepage, dit betekend dat zijn link de volledige waarde zal krijgen.  En zo bouwen wij een volledig relevant linkbuilding campagne voor onze klanten bestaande uit links op de homepage en blogs/artikelen op zeer relevante website met een hoge waarde.

 

Waarom werkt onze linkbuilding zo goed?

Een links op de homepage van een relevante website is 50 tot 100 keer meer waard dan een link op een linkpartner pagina van een website. Dagelijks merken wij door onze methode dat de websites van onze klanten stijgen binnen Google.  Omdat de link die wij plaatsen van een gezaghebbende site komt, hecht Google er veel belang aan. Sterker nog, binnen de 14 dagen merken de meeste klanten al een boost in de organische resultaten van Google.

Zijn deze links moeilijk te krijgen? Absoluut.

Zijn ze het waard? Zeker en vast !

Het maakt niet uit hoe vaak Google hun algoritme update in een poging om backlinks te devalueren, ze blijven nog steeds essentieel voor een gezonde SEO-strategie.

 

Anchor teksten

Wij werken met verschillende anchor teksten.   Teveel Veranda kopen of veranda bestellen is ook niet goed want  Google heeft een filter in hun algoritme genaamd “Google Penguin”. Google Penguin filtert websites die gebruik maken van Black had linkbuilding strategieën. En het richt zich specifiek op sites die backlinks bouwen met exact overeenkomende ankertekst.

 

Waarom zijn backlinks belangrijk?

Backlinks zijn vooral waardevol voor SEO omdat ze een “motie van vertrouwen” van de ene site naar de andere vertegenwoordigen. In wezen zijn backlinks naar uw website een signaal naar zoekmachines dat anderen instaan voor uw inhoud. Als veel sites linken naar dezelfde webpagina of website, kunnen zoekmachines afleiden dat de inhoud de moeite waard is om naar te linken, en dus ook de moeite waard is om op te duiken in een SERP. Het verdienen van deze backlinks is dus een positief effect  op de rankingpositie of zoekzichtbaarheid van een site.

Linkbuilding uitbesteden

Het verkrijgen van backlinks is een essentieel onderdeel van off-site SEO. Het proces van het verkrijgen van deze links staat bekend als link earning of link building.

Sommige backlinks zijn inherent waardevoller dan andere. Gevolgde backlinks van betrouwbare, populaire, hoge-authenticiteit sites worden beschouwd als de meest wenselijke backlinks te verdienen, terwijl backlinks van lage-authenticiteit, potentieel spammy sites zijn meestal aan de andere kant van het spectrum. Of een link al dan niet wordt gevolgd (d.w.z. of een site-eigenaar zoekmachines specifiek instrueert om link equity wel of niet door te geven) is zeker relevant, maar onderschat de waarde van nofollow links niet helemaal. Alleen al vermeld worden op websites van hoge kwaliteit kan uw merk een boost geven.

Net zoals sommige backlinks die u verdient waardevoller zijn dan andere, verschillen links die u naar andere sites maakt ook in waarde. Wanneer u naar een externe site linkt, kunnen de keuzes die u maakt met betrekking tot de pagina waarvandaan u linkt (de pagina-autoriteit, inhoud, toegankelijkheid voor zoekmachines, enzovoort), de ankertekst die u gebruikt, of u ervoor kiest de link te volgen of te nofollowen, en alle andere metatags die aan de linkpagina zijn gekoppeld, een grote impact hebben op de waarde die u toekent.

Backlinks verdienen kan tijdrovend zijn. Kies daarom voor het uitbesteden van je linkbuilding

Relevante websites waar je een link gaat krijgen zijn moeilijk te vinden, je moet dan ook een link teruggeven (wat ook al niet goed is). Als linkbuilding niet op de juiste manier gebeurd kan het zeer schadelijk zijn, je website kan zelf verbannen worden uit Google.

Werk samen met een expert die weet perfect hoe hij linkbuilding moet aanpakken.